Dansk English

Info om Cannes

Cannes by 

Cannes er mest kendt for sin årlige filmfestival i maj, sine fantastiske sandstrande og den dejlige mad og vin. Byen startede som en lille fiskerby, men har udviklet sig til en sprudlende by, hvor næsten halvdelen af Cannes' befolkning på 70.000 mennesker arbejder med turisme. Stedet er blevet en magnet for de rige og kendte, men har samtidig en masse at tilbyde mennesker med en almindelig pengepung. 
 

Aktiviteter 

Naturen byder på alt, hvad man kan ønske sig. Lige fra smukke grønne landskaber til barske bjerge og imponerende klipper. Det åbner muligheder for en bred vifte af interessante aktiviteter og af dem kan her nævnes: Vandre- og cykelture, bjergbestigning, skiløb, ridning, svømning, windsurfing, dykning, rafting, sejlads, og meget meget mere.
 

Ski

Cannes byder på dejlige oplevelser - På nogen tider af året har man mulighed for at bade ved havet om morgenen og stå på ski i bjergene om eftermiddagen (eller omvendt naturligvis).

Vintersportsområdet Greolieres-les-Neiges (1.800 m) ligger blot 60 km nordøst for Monatauroux - og på ca. 1½ time kan man komme til områderne Auron og Isola (1.800-2.600 m).
 

Golf

Der findes flere flotte og gode golfbaner i området. 

For mere info om golf i Frankrig: www.ffgolf.org
 

Mere info

Cannes officielle side www.cannes.com byder på en masse information om: Shopping, restauranter, kultur, festivaler, golf, ski, vejr og links til et hav af interessante og praktiske informationssider. Der kan downloades korte filmklip af området og fra de aktiviteter som forgår i byen. Man kan også booke online billetter til teater- og biografforestillinger i Cannes.